Kürtçe Komik Isimler - Bu isimler genellikle tarihi savaşçı mitolojik isimler olarak dikkat çekiyor. 2019 yılı kürtçe erkek isimleri anlamları kürtçe kız isimleri ve anlamları popüler kürtçe isimlerfull kürtçe isimler listesikuan da geçen.


Komik Paylasimlar Pinterest

Bu isimleri Kürtçe kullanan hesaplar da fazladır.

Kürtçe komik isimler. Bu isimleri Kürtçe kullanan hesaplar da fazladır. Sizler için en çok kullanılan Kürtçe aşk sözlerini Türkçe anlamları ile birlikte derledik. Eğer bir mizah sayfasına sahip iseniz ve bu sayfayı en iyi anlatacak takma isme ya da isimlere ihtiyacınız varsa sizler de komik takma isimler başlığı altında yer alan listeye detaylı bir biçimde göz atabilirsiniz.

Kürtçe hepimizin kendi anadilimize sahip çıkalım. Biz Türkler lakap takmaya adeta bayılırız. Günlük yaşantımızda bile birbirimize lakaplar takarız.

Erkeklere tatlı hayvan lakapları. Erkekler için komik lakaplar. Sevgililerin birbirine taktığı isimler ve lakaplar konulu makalemiz ile sevgililerin birbirine taktığı takma adları siz ziyaretçilerimizin beğenisine sunacağızEn güzel takma adları yani sevgili rehber isimleri paylaşımı için derlediğimiz lakaplar yazının devamında.

Sizde sevgilinize taktığınız lakapları yorum kısmından bize yazabilirsiniz. Bu yazıda aşağıdaki durumlar için takma isimler bulacaksın. İlginç Nickler Enteresan ve Komik Nickname Listesi 2018.

Agir ateş Amed Diyarbakır Alân yankı Aram sakin huzurlu Arî kül Ardil yürek ateşi Aştî barış Azad özgür Asmîn dağ çiçeği Bargiran Yükü ağır olan Baran. Göbekli erkekler için lakaplar. Kürtçe kız ve erkek isimlerinin listesini hazırayıp anlamlarıyla birlikte okuyabilirsiniz.

Komik Takma İsimler. Tabi bu kadarla sınırlı. Instagramda sizi arayan bir kişi sizi adınızla veya.

Bu isimler genellikle tarihi savaşçı mitolojik isimler olarak dikkat çekiyor. Süper çok komik ve aynı zamanda güzel olan lakapları aşağıdan inceleyebilirsiniz. Bir çoğuna insan çocuğuna böyle isim takar mı diyebileceiğiniz kadar abartılı isimler mevcut.

Erkek kankaya takılan lakaplar. Aklınıza gelmeyecek kadar ilginç olan nickleri bir araya getirdim yaklaşık 500 adet takma isim bu listemde mevcut. Komik İlginç İsimler Soyisimler Saçma Kimlik Adları 2018.

Sevgiliye lakap kızlara ve erkeklere lakap komik lakaplar en güzel isimler en güzel lakaplar ve daha fazlasını bu sayfada bulabilirsiniz. Erkeklere romantik ve tatlı lakaplar. Çocuğunuza en güzel ismi vermek için isimlistesi bloğu sürekli yeni isimler ekleyerek sayfalarını güncellemeye devam ediyor.

Priv hesap isimleri ortak hesap isimleri yazımızda en güzel ve en komik priv isimleri ortak hesap isimleri ve instagram kullanıcı adlarını paylaşacağızPriv hesap isimleri konusuna girmeden instagramda kullanabileceğiniz hayalet stalker farklı yazı stilleri için. Lakap bulmak için düşünmeyin. Kırgızistan da En Çok Kullanılan.

Instagram kullanıcı adları fenomen influencer ve markalar için oldukça önemlidir. Instagram ve diğer sosyal medya platformlarında kullanabileceğiniz en güzel havalı cool komik kadın erkek Türkçe ve İngilizce kullanıcı isimlerini araştırıp bir araya getirdik. Okulda arkadaşlar arasında iş yerinde yada internet aleminde lakap takma ile kullanabileceğiniz en güzel takma isimler ve lakaplar burada.

Genellikle oyunda kullanılan isimler gerçek isim olsa da dünya ve ulusal düzeyde önemli isimlerin kullanıldığı hesaplar da bir hayli fazladır. En popülerleri ve aklımıza gelenleri sizler için derledik ve listeledik. Beğendiklerinizi facebookda ya da oyun profilinizde kullanabilirsiniz.

Herkes oyunlarda Sosyal paylaşım sitelerinde Facebook Twitter İnstagram Youtube havalı ve komik bir takma isme sahip olmak ister. Aşağıda sıraladığım bir kaç kürtçe şiir bunun en güzel örneğidir aslında Kürtçe bilseydim bir kaç şiirede ben karalardım duygularmı ama. En yakın arkadaş sevgili kanka ve daha fazla kişi için yaratıcı telefon rehberine kaydetme isimleri için tıkla.

Bu sayfamız da Arnavut kökenli kız isimleriarnavut kökenli erkek isimleri popüler arnavut isimleri en çok konulan arnavut bebek isimleri alfabetik arnavut isimleri listesi2019 arnavut isimleriyeni arnavut isimlerikomik arnavut isimleriilginç arnavut isimleri arnavut çocuğu adlarıyabancı isimler. Kızrgız isimleri başlıklı sayfamızda 2019 kırgız isimler en çok konulan kırgız türk ismi ilginç kırgız isimleri kırgız kişi isimleri ve anlamları full kırgız türkleri kız isimleri kırgızca bebek isimleri erkek bebek kırgızca isimler değişik kırgız isimleri yer alıyor. Rehbere kaydetme isimleri için öneriler.

Kurdi name kurdish name is kürtçe isimler kürtçe kız isimleri türkçe anlamları kürtçe kızı isimler naven keçen kurda. Türk Dil Kurumunda kayıtlı komik saçma ilginç anlamsız hatta küfür niteliği taşıyan isimler listesi. Az önce de ifade ettiğimiz gibi daha özgün bir sunum hazırlıyoruz ve taklitlerden uzak.

Erkekler için erkeksi ve güçlü lakaplar. About Press Copyright Contact us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy Safety How YouTube works Test new features Press Copyright Contact us Creators. Kürtçe aşk şiirleri ve türkçe anlamları.

Sesli Chat Kürtçe Nickler Rumuzlar İsimler. Bayramda EvdeKal Müzikle Kal. Bütün Kürtçe nickler rumuzlar yeni doğan bebek isimleri ve Türkçe anlamları ile birlikte.

Genellikle oyunda kullanılan isimler gerçek isim olsa da dünya ve ulusal düzeyde önemli isimlerin kullanıldığı hesaplar da bir hayli fazladır. Sayfamızın içeriğinde 2019 yılı kürtçe erkek isimleri anlamları full kürtçe isimler listesi isim listesi kuan da geçen kürtçe isimler kürtçe kız isimleri ve anlamlarıkürt çocuk isimleriküürtçe bebek isimleri popüler kürtçe isimler duyulmamış komik kürtçe isimlerfull kürtçe isimler yer alıyor. Popsav YouTube PG ve Denizbankın iş birliği ile 24-25-26 Mayısta müziğin birleştirici ve iyileştirici gücüyle tüm Türkiye.


Irem Bilgic Adli Kullanicinin P Kurtce Kurmanci P Panosundaki Pin Alayci Sozler Resimli Alintilar Guzel Soz


En Komik Koronavirus Capsleri Sozler Alemi Part 3 Komik Guzel Soz Caps


Zeynep Adli Kullanicinin Komik Alintilar Panosundaki Pin Komik Seyler Komik Gulunc Resimler


Arjin Ilham Veren Alintilar Ilham Verici Alintilar Alayci Sozler


Bir Laz Atasozu Der Ki Finduk Kada Aklun Vardi Onda Da Kurt Cikti Mizah Matrak Komik Espri Komik Saka Gi Mizah Alintilari Alayci Sozler Alintilar


Yoruldum Adli Kullanicinin Kurdum Panosundaki Pin Komik Komik Seyler Mizah


Kurtce Baskili Tisort Ti Sort


Kurtce Hastalik Isimleri Doktorlar Icin Kurtce Anamnez Alma Youtube Doktorlar Youtube Almanca


Kurtce Sarkilar Kurtce Sarki Sozleri Ve Turkce Cevirileri Ile Stranen Kurdi Turkuseli Com Da Sarki Sozleri Sarkilar Guzel Soz


Mis Gibi Arkadaslik Iste Koronavirus Sozleri Mizah Komik Seyler Mizah Gulunc Resimler


Kurtce Komik Mesajlar Alayci Sozler Komik Ilham Veren Alintilar


Bi Bitmediniz Be Adli Kullanicinin Kurdi Panosundaki Pin Mizah Alintilari Ayrilik Sozleri Mizah


Lisa Stoessel Adli Kullanicinin Kurtce Pinlerimmm Panosundaki Pin Komik Seyler Komik Tumblr Komik


Kurtce Bebek Isimleri F Harfi Ile Baslayan Kurtce Isimler Ve Anlamlari Baby Months Infant


Related Posts