Kuyruğu Var At Değil Kanadı Var Kuş Değil - Çarşıdan aldım bir tane eve geldim bin tane. Avuçta kayar sabun değil.


3 Ukiysd Grubu Panosundaki Pin

Kuyruğu var at değil.

Kuyruğu var at değil kanadı var kuş değil. Sudan topraktan çıkarım hemen her yemekte ben varım 3. Kanadı var kuş değil. Akşam baktım çok idi Sabah baktım yok idi.

Kanadı var kuş değil. Tuz Deniz Deniz Neden Tuzludur Hangi Deniz Daha Tuzlu Kızıl Deniz Neden Çok Tuzludur. Balık Pulları var gelin değil.

Kuyruğu var at değil Kanadı var kuş değil. Kanadı var kuş değil. Çarşıdan aldım bir tane eve geldim bin tane.

Kuyruğu var at değil. Kuyruğu var at değilkanadı var kuş değil. Tekme yer suçu yok.

Benim bir hayvanım var. Kuyruğu var at değil. Dışı var içi yok.

Dışı var içi yok. Bilgi verir herkese En güzel dosttur bize. Boynuzu var koç değil Alçacık boyu var mor kadifeden donu var Deniz üstünde yufka açar Karşıdan gördüm bir taş yanına vardım dört ayak bir baş Elemeden yoğurur gün aşırı doğurur Kolu var bacağı yok dikdörtgeni var karesi yok Dört ayağı var yürüyemez.

İnanmazsan ye de bak Kanadı var kuş değil. Avuçta kayar sabun değil. 6 Kocaman kanatlı şimdi yerden kalktı.

Göçüp gider güz gelince Dün yarın olsaydı bugün ne olurdu Bilirsen sevinirsin bilemezsen merak edersin Yemek yemiş göbekli düdüklüsü var afili Ben giderim o gider yanımda tin tin eder Yer altında dikili minare turuncudur yetişir yerde Hangi metre. Gökte durur paslanmaz suya düşer ıslanmaz. Diğer Cevaplarını hemen burada öğrenebilirsiniz.

Suda bulunur kayık değil. Akşam baktım çok idi Sabah baktım yok idi. Kuyruğu var AT değil kanadı var kuş değil Kırılınca mutlu olduğumuz şey nedir Bacakları uzun ince.

Bir sapı var yüz topu var. Kanadı var kuş değil. Kuyruğu var at değil kanadı var kuş değil Balık Pulları var gelin değil Suda bulunur kayık değil Avuçta kayar sabun değil Bilemezsen karşımda eğil Balık Yüzgeç kuyruk solungaç sularda en hızlı yürüyen benim kenara kaç bazen fırında bazen tavada pişerim beni yemek için ağzını kocaman aç.

Benzer bilmeceleri altta görebilirsiniz bilmecelerin cevaplarını görmek için bilmecenin üzerine tıklayınız tıkladığınızda cevabı göremiyorsanız baştaki yeşil şekle tıklayın. 5 Denizler neden tuzludur. Bilmecenin cevabını hemen tıkla ve öğren.

Bir küçük fıçıcık içi dolu turşucuk. Bilmeceler ve doğru cevapları. Kuyruğu var at değil kanadı var kuş değil Kuyruğu var at değil kanadı var kuş değil Bu Bilmeceyi beğendiyseniz özel olarak seçtiğimiz bu bilmecelere de bayılacaksınız.

Facebook ile Giriş Yap. Konuşur insan değil. Akşam baktım çok idi Sabah baktım yok idi.

Kanadı var kuş değil. Kuyruğu var at değil Kanadı var kuş değil. Umarım ağzı var dili yok bilmecelerini beğenmişsinizdir.

8 Tavukların en sevdiği. 4 Tavuk ayda kaç yumurta yapar. Google ile Giriş Yap.

Cevaplarıyla en güzel çocuk bilmeceleri. 2 Kuyruğu var at değil kanadı var kuş değil. Bu bilmece Hanife Hasanbaş tarafından paylaşılmıştır.

Kuyruğu var at değil kanadı var kuş değil. Suda bulunur kayık değil. 7 Neden bazı balıklar tuzlu suda yaşar.

Dışı var içi yok. Balık Sert dış yüzeyi Deniz dibindedir onun erkekliği. Kuyruğu var at değil kanadı var kuş değil bilmecesinin doğru cevabı.

Kuyruğu var at değil. Kanadı var kuş değil kuyruğu var at değil. Kuyruğu var at değil kanadı var kuş değil bilmecesinin cevabı nedir 10000 adet Bilmece ve Cevapları.

3 Kuyruğu var at değil kanadı var kuş değil. Kuyruğu var at değil kanadı var kuş değil. Ağzınızı açık bırakacak diğer bilmecelerimiz için hemen tıklayın.

Ağzı var dili yok yemek yer su içmez. Bilmeceler ve doğru cevapları. Ne kanı var ne canı beş tanedir parmağı.

Çarşıdan aldım bir tane eve geldim bin tane. Kuyruğu var at değil. 29 Mart 2013 19 Haziran 2019 29 Mart 2013.

Gökte durur paslanmaz suya düşer ıslanmaz. Kuyruğu var at değil kanadı var kuş değil. Arabadan atladı pantolonu patladı.

Bir bilmecenin sadece 1 tane doğru cevabı olmak zorunda değildir. Kuyruğu var at değilkanadı var kuş değil. Tekme yer suçu yok.

Tavuk ayda kaç yumurta yapar. Kuyruğu var at değil kanadı var kuş değil bilmecesinin cevabını görün öğrenin. Benzer bilmeceleri altta görebilirsiniz bilmecelerin cevaplarını görmek için bilmecenin üzerine tıklayınız tıkladığınızda cevabı göremiyorsanız baştaki yeşil şekle tıklayın.

Kuyruğu var at değil kanadı var kuş değil Durun. Benim iki kolum var Onun sekiz kolu var. Kuyruğu var at değil kanadı var kuş değil bilmecesinin cevabı.

Kuyruğu var at değil kanadı var kuş değil bilmecesinin cevabı. Balık Pulları var gelin değil. Tekme yer suçu yok.

Bilgi verir herkese En güzel dosttur bize. Uzun uzun yollardan bir acayip kuş gelir Ne güzel dili var ne söylese hoş gelir. İpucu ver Cevabı göster Yeni soru.

Twitter ile Giriş Yap. Yüzer ama balık değil kanadı var ama kuş değil. Kuyruğu var at değil kanadı var kuş değil.

Ayağımla basınca kırt kırt eder güneşi görünce eriyip gider. Gelişi aslan gibi duruşu kaplan gibi yayılır hasır gibi. Bilgi verir herkese En güzel dosttur bize.

Kanadı var kuş değil. Kolu var eli yok karnı yarık karnı yok Ceket.


Fadime Erbas Adli Kullanicinin Okul Oncesi Etkinlikleri Panosundaki Pin Bilmeceler Ormanlar Hayvan


Pin On Hayvanlar Ve Evcil Hayvanlar


Murtlap Mitolojik Yaratiklar


Here S Bow Saw Woodcock From Back In Harriet Mead Sculptor Metal Art Sculpture Bow Saws Metal Sculpture


En Guzel Ressam Rabbin Degil Midir Motivasyon Basari Kisiselgelisim Insan Egitim Psikoloji Hayat Kisiselgelisim Geli Guzel Kuslar Doga Resim


Turkce Dil Panosundaki Pin


Okul Oncesi Bilmece Bilmeceler Okul Oncesi Okul


Avrasya Cullugu Culluk Avrasya Cullugu Shellfish Recipes Sulawesi Animals


Ask Sozleri Guzel Sozler Guzel Soz Ozlu Sozler Alinti Sozler


Okul Oncesi Egitimde Uygulanan Hazir Etkinlik Havuzu Ornekleri Ile Yeni Ve Modern Etkinliklere En Hizli Bir Sekilde Cep Telefonun Bilmeceler Okul Oncesi Okul


Sidika Adli Kullanicinin Bilmece Panosundaki Pin Egitim Faaliyetleri Egitim Cocuklari Buyutme


Dinosaures Aplati Gif 500 459 Dinosaur Dinosaur Stuffed Animal Illustration


Drama Icin Guzel Kuyruk Maske Ve Kanat Ornekleri Homemade Gifts Woodland Birthday Theme Felting Projects


Ilknur Atmaca Adli Kullanicinin Bilmeceler Panosundaki Pin Bilmeceler Sinif Okul Oncesi


Related Posts