Kozzy Sinema Halk Günü - 216 6631141 Kozyatağı Avşar Kozzy. üzerinde 11 Nisan 2019 Etkinlik ve Haberler Kampanyalar.


Carsamba Halk Gunu Kozzy Alisveris Ve Kultur Merkezi Istanbul Turkiye Tripadvisor

31 Temmuzda ders başı yapacak olan başvurular pazar günü bitiyor İzmit Belediyesi Çocuk Sinema Okulu çocukların sanatçı kimliğini açığa çıkarmak için 4 aylık eğitim süreciyle izmit Belediyesi.

Kozzy sinema halk günü. Istanbul Kozzy Avm Avşar sineması hakkında bilgi alıp bilet fiyatlarına seans bilgilerine salonun telefon numarasına Biletinial kalitesiyle hemen ulaşın. Cuma cumartesi ve pazar günleri hafta sonu fiyatlarına dahildir. Halk Günü 15 TL Halk günleri Orion AVM için Salı Trend Arena AVM için ise Çarşamba günleridir.

Hafta sonu ilk seanslar 20. Kozyatağı Bayar Caddesi Buket Sokak No14 34742 Kadıköyİstanbul Tel. Bakırköy Trump Kültür ve Gösteri Merkezi Kadıköy Halk Eğitim Merkezi Nilgün Belgünle Aşk ve Komedi oyununa biletler 100 69.

Bir çok sinemada da ilk seans için ucuz bilet uygulaması var. Kozzyden sinema severlerin yüzünü güldürecek kampanya. LEGOLAND Discovery Centreda haftanın her günü geçerli giriş bileti 130 69.

Hizmet bedeli dahil bilet fiyatları sinema gişe fiyatından indirimli veya gişe fiyatı ile aynı olarak satışa sunulmaktadır. Bu arada halk gününden bahsetmişken bazı sinemalarda hafta. Başvurular 25 Temmuz 2021 Pazar günü sona erecek.

Kozzy Alışveriş ve Kültür Merkezi. 216 6580248 Kurtköy Semtinde Yer Alan Sinema Salonları. Sinemalarda halk günleri biletler 2-3 YTL daha ucuz oluyor.

0 216 658 02 47. Hafta sonu öğrenci 27. Platformlar Vizyondaki Filmler Yakında Salonlar Tüm Filmler Tüm Diziler Tüm Sanatçılar Fragmanlar Haberler Listeler Kozyatağı Avşar Kozzy Sinema Salonu.

Search the worlds information including webpages images videos and more. Her Çarşamba 13 TL ile 255 TL arasında değişen özel bilet fiyatları Cinemaximumlarda seni bekliyor. Sinema bileti fiyatların.

Halk Günü Çarşamba tüm gün 18. Aydın Tava Ciğer Margi Outlet AVM. İlk seans kampanyası saat 1230 öncesi seanslarda pazartesi salı çarşamba perşembe ve cuma günleri geçerlidir.

İnternet sayfalarında sinemaları hakkında bilgiye ulaşamadık. - Sinema bileti kampanyası sadece 2D ve 3D filmlerde geçerlidir. 6 Mart 2020 2101.

Anlaşmalı sinemaların hafta içi ve halk günü fiyatlarında kampanya geçerli olmayabilir. Adana Optimum sinemasever Adanalı ziyaretçileri için kampanyalarına bir yenisini daha ekledi. Sinemaya halk günü gidin tasarruf edin.

Çarşamba Halk Günü - - Tripadvisorda İstanbul Türkiye bölgesi için 51 seyahatsever yorumunu 33 samimi resmi ve büyük fırsatları görün. 3D film gözlüğü 4 TL olup kendi gözlüğünüz varsa yanınızda getirebiliyorsunuz. Halk günleri çoğunlukla Pazartesi ve Çarşamba günleri olmakla birlikte bazı sinemalarda değişkenlik gösterebiliyor.

İstanbul Anadolu yakasının köklü alışveriş ve kültür merkezi Kozzy Temmuz ve Ağustos ayları boyunca her Çarşamba günü film tutkunlarının vazgeçilmez adresi olacak. Kayıtlar wwwsariyerbeltr adresinden yapılacak. Avşar Film Avşar Sinema Komedi Şahan Gökbakar Yasemin Sakallıoğlu Zengo.

27 ve 28 Temmuzda seçmelerin yapılacağı Çocuk Sinema Okulu 31 Temmuz 2021 Cumartesi günü ders başı yapacak. Dünyanın en büyük projeksiyon üreticisi BARCO ile özel işbirliği yapılarak geliştirilen Mall of Antalya Cinetech Ultumate Salonu 14 metre yüksekliğe ve 4K çözünürlüklü 68000 lümen ışık çıkışına sahip sinema perdesinde ile izleyicilere eşsiz bir. Kozzyden sinema severlerin yüzünü güldürecek kampanya.

Küçük alışveriş merkez ve huzur hakkında 86683 ziyaretçi ziyaretçiden 3248 fotoğraf gör. İlk seans kampanyası saat 1230 öncesi seanslarda pazartesi salı. İstanbul Kozyatağı Kozzy Avşar Sinema.

Hafta içi normal bilet 27. No201 Kozzy AVM 2-11 Kadıköy İSTANBUL Telefon. Çarşamba günü indirimli biletler 5224 Sayılı Yenilenen Sinema Yasası gereğince film özelinde değişiklik gösterebilir.

CINEMARINEde Her Çarşamba Halk Günü. Biletinial kampanyaya dahil olan sinema kapsamını arttırma veya azaltma hakkını saklı tutar. BİLET SATIN AL MENÜSÜNE TIKLAMADAN ÖNCE SEANS SAATİNİ SEÇİNİZ.

Her Çarşamba Cinemaximum Günü. Hafta içi ilk seanslar 18. Mall of Antalya Cinetech Sinemaları Türkiyenin en büyük sinema perdelerinden birine de ev sahipliği yapıyor.

Google has many special features to help you find exactly what youre looking for. Ağustos 29 2008 at 700 am 1 yorum. İstanbul Büyükşehir Belediyesi kültür sanat etkinlikleri kapsamında gerçekleşecek Yarından da Yakın.

Yeni Sezon Ürünlerinde Net Yüzde 30 İndirim Fırsatı Çift Geyik Karaca Mağazamızda Sizleri Bekliyor. Kayıt Ol. Hafta içi öğrenci 24.

CINEMARINE de Çarşamba Halk Günü Sinema Bileti 14 TL. Sinemalarda Halk Günü uygulaması haftada iki kez olacakSinema biletiyle başka bir ürün paket halinde satılamayacak sinema filmleri gösterim tarihinden 5 ay geçmeden ücretli yayın. Ölmek İçin Zaman Yok.

02166580248 Haritada Gör Galeri. No201 Kozzy AVM 2-11 Kadıköy İSTANBUL. Çok kötü sakın gitmeyin hep aynı bağıran ses tonu.

Cinemaximum İsfanbul sinema salonundaki filmleri ve seanslarini ögrenmek dilediginiz filme bilet satin almak için tiklayin. 3D filmlere 1 eklenir. Çarşamba günü indirimli biletler 5224 Sayılı Yenilenen Sinema Yasası gereğince film özelinde değişiklik gösterebilir.

03 Temmuz 2017 - 2205. Kozyatağı Avşar Kozzy sinema salonunda gösterimde olan filmler ile film seanslarını görüntülemek ve bilet almak için hemen tıklayın. Çarşamba günleri devam eden kampanyaya ek olarak her salı ve perşembe günü belirli.

Zehirli Öfke 2 Film Detayı Seans Bilgileri. Çorlu Trend Arena Cinemarine -Trend Arena Avm. Cuma cumartesi ve pazar günleri hafta sonu fiyatlarına dahildir.

Caddebostan Fanatik oyununa biletler 100 59. Hafta sonu normal bilet 30. Çok güzel bir AVM kem tiyatro salonları hem sinema ve sergi Kadıköy İstanbulda Alışveriş Merkezi.

Kozzy Avm Etkinlik Yorumları. Kozyatağı Bayar Caddesi Buket. 0 216 658 02 48 Faks.

IMAX IMAX 3D 4DX 4DX 3D ScreenX D-Box Gold Class SkyBox Sky Auditorium Premium Cinema ve VIP salonlarda geçerli değildir. Sarıyer Belediyesi Cumhuriyet Halk Koşusu 23 Ekim Cumartesi günü saat 1000da Atatürk Kent Ormanında. En yeni vizyon filmlerini modern.

Çorlu Orion Cinemarine. Baharın En Güzel Renkleri Watsonsta. 2021-10-26 tarihindeki seanslar 1130 1330 1530 1730 1930 2130.

No6 34746 Kozyatağıİstanbul Tel. Yarından da Yakın Tiyatro.


En Hizli Kozzy Sinema Halk Gunu


Istanbul Kozyatagi Kozzy Avsar Avsar Sinemalari


Y9jlyohted74cm


En Hizli Kozzy Sinema Halk Gunu


Hosgeldiniz Kozzy Alisveris Merkezi


Le Plus Rapide Kozzy Sinema


Kozzy Einkaufszentrum


Hosgeldiniz Kozzy Alisveris Merkezi


Le Plus Rapide Kozzy Sinema


Media Markt Izmit Korfez Magazasi Indirimlerle Aciliyor


Hosgeldiniz Kozzy Alisveris Merkezi


Hosgeldiniz Kozzy Alisveris Merkezi


Hosgeldiniz Kozzy Alisveris Merkezi


En Hizli Kozzy Sinema Halk Gunu


Related Posts