Kürtçe Hayvan Isimleri - Çocuklar için Kürtçe Hayvan isimleri 1 - Navên Ajalan Bi KurdîMirîşk TavukMêşin KoyunÇêlek İnekHesp AtBeraz DomuzQaz KazKer EşekWerdek Ördek. Kanarya Serinus canaria ispinozgiller Fringillidae familyasından güzel sesiyle ün yapmış kafeslerde beslenen bir kuş türü.


Kurtce 1682766 Uludag Sozluk Galeri

Hayvan kelimesinin Kürtçe anlamı nedir.

Kürtçe hayvan isimleri. Karmaşık harflerden başında K bulunan kelimeleri bulmak için Kelime Bulma Makinesini. I harfiyle başlayan hayvanların isimleri I ile başlayan hayvanlar adları hangileridir. Kürtçe Evcil Hayvan İsimleri Kürtçe çeviri Kürtçe sözlük.

Hemiptera takımının Cimicidae familyasından böceklerin ortak adıdır. Kurdî کوردی Hint-Avrupa dil ailesine bağlı Hint-İran dillerinin Kuzeybatı İran koluna giren ve Türkiyenin doğu ve güneydoğusu Suriyenin kuzeyi Irakın kuzeyi ve kuzeydoğusu ile İranın batısında yaşayan Kürtler tarafından konuşulan bir dil koludur. Ayrıca İçinde K harfi olan kelimeler listesine ya da sonu K harfi ile biten kelimeler listesine gözatmak isteyebilirsiniz.

Ağaçkakan Darkırok Darkut Akrep Düpişk Tupışk Aslan Şer At Hesp Bergil Ayı Hırç Balık Masi Balina Gamasi Baykuş Künd Boğa Ga Böcek Kezık Bülbül Bılbıl Tüteber Ceylan Xezal. Kürtçe Yabani Hayvan İsimleri. Ağaçkakan Darkırok Darkut Akrep Dûpişk At Hesp Ayı Hirç Arı Mêş Atmaca Başok Aslan Şêr Böcek Kêzik Baykuş Kûnd Balık Masî Balina Gamasi Boğa Ga çekirge kulî dev hêştir deve kuşu.

Sadık sevimli neşeli hırçın ve asabi olan birçok hayvan. Karakterler genellikle oğulları ve kızları veya kurguda popüler hale gelen canavarlarla ilgili. İşte baş harfi T olan hayvan türleri nelerdir hakkında bilgi.

K harfi ile başlayan hayvan adı resmi ve o hayvan hakkında bilgi Kanarya. Bu sayfa içerisinde Tatarca kız isimleri Tatarca erkek isimleri ve Tatarca uniseks isimler yer almaktadır. Start studying Kürtçe - Hayvan İsimleri.

Kürtçeden Türkçeye ve Türkçeden Kürtçeye çeviri yapın. Bu ünlü köpek isimleri kendi evcil hayvanınızı adlandırdığınızda ve bazı yıldızlı ilhamlara ihtiyaç duyduğunuzda mükemmel bir başlangıç noktasıdır. Dünyada yaşayan neredeyse milyonlarca hayvan türü vardır.

100-Dilde-Ceviri ders moda Unluler odev spor telefon yiyecek Şivan Perwer Haber Mesai Saatleri Oyuncu Önemli Günler Andorid Hayvan dizi oyun. Kürtçe dersler serimize devam ediyoruzKürtçe hayvan isimleri nelerdir. Kürt dilleri veya Kürtçe Kürtçe.

80lerin en iyi hayvan isimleri için Bay Belvedereye bakın. Kürtçe dersler serimize devam ediyoruzKürtçe hayvan isimleri nelerdir. Httpsgooglmp4eTAKürtçe Görüntülü Eğitim Seti.

Yüzlerce kelimenin okunuş ve yazılışlarıyla en anlaşılır şekilde yer aldığı site. Ağaçkakan Darkırok Darkut Akrep Dûpişk At Hesp Ayı Hirç Arı Mêş Atmaca Başok Aslan Şêr Böcek Kêzik Baykuş Kûnd Balık Masî Balina Gamasi Boğa Ga çekirge kulî dev hêştir deve kuşu. Punky Brewster oyuncuları aradığınız evcil hayvan adına sahip olabilir.

Azad Mehmed Şemseddin bav kur mam xal pismam ga boxe dîk bira û hwd. Genelde merakımızdan veya isim şehir oyunu oynarken Adan Z harfine kadar başlayan hayvan İsimlerinin. K harfiyle başlayan hayvanların isimleri yani baş harfi K ile başlayan hayvan isimleri hangileridir.

Başında K olan 5 harfli 590 kelime var. Hayvan kürtçe yabani İsimleri. Bu dünyanın dışında ALF karakterlerine göre evcil hayvan isimleri.

Ünlülerin yaşamlarıyla ilgili her ayrıntıyı bilmeyi sevdiğimiz bir sır değil köpeklerine ne isimleri de dahil. T harfi ile başlayan hayvan adı resmi ve o hayvan hakkında bilgi Tahta kurusu. Kürtçe Dersler-4 Cinslerine göre isimler 4.

Kürtçe Irakta Iraka bağlı Kürdistan Bölgesel Yönetiminde ve de. Title Aileden Biri Üyelik tarihi 23Aralık2011 Mesajlar 730 Konular 397 Aldığı Beğeni 0 Verdiği Beğeni 3. Kürtçede bütün erkek canlıların özel ve cins isimleri erildir.

Erkek Takma İsimleri Erkek arkadaşınıza bir lakap takmak istiyorsanız doğru yere geldiniz. Türkçe - Kürtçe Hayvan isimleri. K harfi ile başlayan kelimeler listesini scrabble oyununda ya da Türkçe ile ilgili araştırmalarınızda kullanabilirsiniz.

Ek Perçemok Kürtçe Hayvan İsimleri bet Kürtçe hayvan isimleri Kürtçe Hayvan Ne Demek Kürtçe evcil Hayvan isimleri Kürtçe eşya isimleri Kürtçe Kelimeler Kürtçe meyve isimleri Kürtçe çeviri. Learn vocabulary terms and more with flashcards games and other study tools. Kürtçe Hayvan İsimleri BSG ailesi olarak Kürtçe diline çevirdiğimiz sayfalara bugün bir yenisini hayvanlar ailesini ekliyoruz Tek tek aklımıza gelen bütün hayvanların Kürtçe isimde karşılıklarını yazıcaz umarım beğenir ve arkadaşlarınızla paylaşırsınız hocam.

Kürtçede isimler eril dişi ve mobil olmak üzere üçe ayrılırlar. Tamamen rad evcil hayvan isimleri Night Court karakterlerinden esinlenilmiştir. İşte baş harfi K olan hayvan türleri nelerdir hakkında bilgi.

Bunlar yalnızca memelilerden ve kuşlardan kan emerler. Mattelin oyuncak bebek serisi Monster High çoğu lisede okuyan çeşitli kurgusal karakterler içeriyor. T harfiyle başlayan hayvanların isimleri yani baş harfi T ile başlayan hayvan isimleri hangileridir.

NF 2541aydımunça malnı neteg berürsiz Bu bizke bir goy boġuzladı muna ekki goy bahası bersek yetmezmü. Hayvanların Kürtçe isimlerini bulabilirsiniz. Yek bir hariç bütün sayı.

Türkçe hayvan kelimesinin Kürtçe çevirisi Heywan demektir. Hayvan canlılar dünyasının ökaryotlar üst âlemindeki hayvanlar âleminde sınıflanan canlıların ortak adıdır. Günlük hayatımızda ödevlerde sorularda oyunlarda başlayan hayvan isimleri sıklıkla karşımıza çıktığı için hayvan ismi denilince hemen aklımıza kolay kolay hayvan ismi gelmez.

Ünlüler köpeklerini sosyal medyada yayınlamayı kırmızı halı pistlerine götürmeyi ve. Kadın karakterler Ghouls olarak sınıflandırılır ve erkek karakterler Mansters olarak sınıflandırılır. Kürtçe Eğitim SetiSipariş Telefonu- 0 850 885 03 34 - 0 505 110 91 43Kürtçe Eğitim Seti.

Kürtçe Aile Bireyleri ve Akrabaya Verilen İsimler. Bu nedenle bu makalemiz birçok kişiye yaracağını umuyoruz. Ayrıca Tatarca isimlerin anlamları sayı ve harf analizleri de bulunmaktadır.

KÜrtÇe hayvan İsİmlerİ İsimini bilmediğiniz yada yanlış yazdığımı düşündüğünüz varsa lütfen yorum olarak yazın düzeltme yada ekleme olarak mutlaka yapılacaktır ilginiz için teşekkür ederim iyi günler Kürtçe hayvan isimlerini daha gücel tutmak istiyorum bağzı hayvanların isimlerini bilmiyorum yorum yazarak yardımcı olursanız sevinirim. Kürtçe Hayvan İsimleri BSG ailesi olarak Kürtçe diline çevirdiğimiz sayfalara bugün bir yenisini hayvanlar ailesini ekliyoruz Tek tek aklımıza gelen bütün hayvanların Kürtçe isimde karşılıklarını yazıcaz umarım beğenir ve arkadaşlarınızla paylaşırsınız hocam. Hayvanların Kürtçe isimlerini bulabilirsiniz.

Bu Konu için Etiketler.


Download Ajalen Kurdi Kurtce Hayvanlar Free For Android Ajalen Kurdi Kurtce Hayvanlar Apk Download Steprimo Com


Ajalen Kurdi For Android Apk Download


Ajalen Kurdi Kurtce Hayvanlar 1 2 Apk Download Com Kurdi Ajal Apk Free


Kurtce Hayvan Isimleri 1 Naven Ajalan Bi Kurdi Youtube


Kurtce Bilgi Blog Kurtce Hayvan Isimleri


Medresetuz Zehra Kurtce Hayvan Isimleri Facebook


Level 23 Diger Memeli Hayvanlar Kurtce Kelime Ogrenme Memrise


Domane Herdif Zazaca Hayvan Isimleri Facebook


En Hizli Hayvan Isimleri Listesi Turkce


Kurtce Hayvan Isimleri 2 Naven Ajalan Bi Kurdi Youtube


N Harfiyle Hayvan Kedi Hayvanlari Blog


En Hizli Hayvanlar Ve Isimleri Turkce


Hayvan Isimleri Turkce Kedi Hayvanlari Blog


2


Related Posts